Kirsebærkage
2 timer 10 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Nem og dejlig opskrift på en lækker kage med velsmagende søde kirsebær. Glæd dig til at nyde denne gode kirsebærkage.
Ingredienser
Kirsebærkage
|
400 g
Søde kirsebær
|
|
|---|---|
|
250 g
Blødt smør
|
|
|
500 g
Sukker
|
|
|
4
Æg
|
|
|
450 g
Hvedemel (ca. 7½ dl)
|
|
|
50 g
Kakaopulver (ca. 1 dl)
|
|
|
4 tsk
Bagepulver
|
|
|
4 tsk
Vaniljesukker
|
|
|
1½ dl
Yoghurt naturel
|
|
|
¼ liter
Mælk
|
|
|
2 spsk
Kartoffelmel
|
Pynt
|
Flormelis
|
|---|
Sådan gør du
Kirsebærkage
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kagen kan også tilberedes med 375 g syltede, afdryppede kirsebær eller amarenakirsebær. Med amarenakirsebær kan man servere kagen til dessert - ledsaget af fx vanilje flødeis eller flødeskum. Kagen kan også bages helt uden kirsebær.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1168 kJ / 279 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 4,1 g |
| Fedt: | 10,8 g |
| Kulhydrat: | 41,1 g |