Klatkager af risalamande
&format=webp)
Tryl én af julens mest populære retter, rislamande, om til klatkager - og undgå madspild i julen. Rør æg og hvedemel i rislamanden og steg klatkagerne gyldne i smør. Dyp klatkagerne i kirsebærsauce eller server dem med frisk frugt. Brug rester af risalamanden til at lave disse luftige klatkager. som er meget nemme at lave - og du kan variere dem efter din smag. Klatkager er perfekte til brunch eller en lille dessert.
Ingredienser
Klatkager af risalamande
4 dl
Kold risalamande
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
25 g
Smør
|
---|
Sådan gør du
Klatkager af risalamande
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Klatkagerne kan også spises kolde. Gode til madpakken. Klatkager smager også godt med kanelsukker eller syltetøj - eller med sukker og citronsaft.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4436 kJ / 1060 kcal
Næringsindhold pr. 100g
880 kJ / 210 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 9,5 % | 4,9 g |
Fedt: | 58,3 % | 13,9 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 16,6 g |
