Kofta
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•

Kofta er krydrede kødboller oprindeligt fra Mellemøsten. Farsen er lavet med oksekød, varme krydderier og friske krydderurter. Farsen er let at røre sammen og skal blot formes og steges på panden inden servering.
Ingredienser
400 g
Hakket oksekød
|
|
---|---|
3
Finthakkede løg
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
1
Revet squash (ca. 300 g)
|
|
1
Finthakket frisk chili
|
|
1 håndfuld
Finthakket persille
|
|
3 tsk
Stødt spidskommen
|
|
3 tsk
Paprika
|
|
2 tsk
Salt
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
Friskkværnet peber
|
Til stegning
½ spsk
Olie
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Köfte kan også laves med hakket lammekød.
Næringsindhold
Energiindhold:
4695 kJ / 1122 kcal
Energifordeling
Energi | |
---|---|
Fiber: | 11,7 g |
Protein: | 86,7 g |
Fedt: | 70,6 g |
Kulhydrat: | 35,8 g |
