Kokoskage med bær og limefløde
1 time
•

Blød og lækker skærekage med kokos og bær. Kan pyntes flot med flødeskum og friske bær, men egner sig også fint som en "ta´med kage", hvor den spises, som den er.
Ingredienser
150 g
Smør
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Kokosmel (ca. 3 dl)
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
2 dl
Blandede bær fx jordbær, hindbær og blåbær (ca. 125 g)
|
|
25 g
Kokosflager (ca. 1 dl)
|
Tilbehør
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2 spsk
Flormelis
|
|
½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
½ spsk
Friskpresset limesaft
|
|
3
Passionsfrugter
|
|
3 dl
Blandede bær fx jordbær, hindbær og blåbær (ca. 175 g)
|
Sådan gør du
Bagetid
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Uden for sæson kan kagen bages med frosne blåbær og hindbær.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1308 kJ / 313 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,7 g |
Protein: | 3,4 g |
Fedt: | 22,4 g |
Kulhydrat: | 24,8 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
