Kokoskager med lakrids

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Søde - lidt seje kager med saltlakrids.

Ingredienser

15 småkager pr. portion

Antal portioner

  • 50 g blødt smør
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 2 æg
  • 200 g kokosmel
  • 75 g blød salt lakrids, fx salte sild

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør og sukker godt sammen. Pisk æg og kokos i blandingen. Hak lakridsen i mindre stykker og vend dem i dejen. Lad den stå i ca. 10 min. Fordel dejen i små flade kager på plader med bagepapir - ca. 1½ spsk til hver. Bag dem gyldne midt i ovnen og lad dem køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 18 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: