Kokoskager med lakrids

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Søde - lidt seje kager med saltlakrids.

Ingredienser

15 småkager pr. portion

Antal portioner

  • 50 g blødt smør
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 2 æg
  • 200 g kokosmel
  • 75 g blød salt lakrids, fx salte sild

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør og sukker godt sammen. Pisk æg og kokos i blandingen. Hak lakridsen i mindre stykker og vend dem i dejen. Lad den stå i ca. 10 min. Fordel dejen i små flade kager på plader med bagepapir - ca. 1½ spsk til hver. Bag dem gyldne midt i ovnen og lad dem køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 18 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: