Kokoskager med lakrids

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Søde - lidt seje kager med saltlakrids.

Ingredienser

15 småkager pr. portion

Antal portioner
  • 50 g blødt smør
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 2 æg
  • 200 g kokosmel
  • 75 g blød salt lakrids, fx salte sild

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør og sukker godt sammen. Pisk æg og kokos i blandingen. Hak lakridsen i mindre stykker og vend dem i dejen. Lad den stå i ca. 10 min. Fordel dejen i små flade kager på plader med bagepapir - ca. 1½ spsk til hver. Bag dem gyldne midt i ovnen og lad dem køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 18 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 65 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: