Korianderkylling med karrykartofler

Korianderkylling med karrykartofler

30 min
Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.

Sådan gør du

Karrykartofler
  • Bring kartofler, vand og salt i kog i en tykbundet gryde. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 15 min., eller til de lige er møre. Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt fløde, karry og salt og bring i kog under omrøring. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 2 min. - rør af og til. Smag til. Kom kartoflerne i en skål og drys med limeskal - lige inden serveringen.
Korianderkylling
  • Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Tilsæt korianderstilke og vend kødet i stilkene. Steg kyllingefileterne ved jævn varme, ca. 5 min. på hver side. Drys med salt.
Tomatsalat
  • Bland tomater og forårsløg i et fad. Dryp olie, sojasauce og limesaft på salaten og pynt med korianderblade. Server tomatsalaten sammen med korianderkyllingen og karrykartoflerne.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8373 kJ / 2001 kcal

Næringsindhold pr. 100g

241 kJ / 58 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 28,2 % 4 g
Kulhydrat: 41,7 % 5,9 g
Fedt: 30,1 % 2 g

Ingredienser

Karrykartofler
Skrubbede kartofler
1 kg
Vand
1 liter
Groft salt
1 tsk
¼ liter
Madras karry
2 tsk
Groft salt
1 tsk
Fintstrimlet limeskal (usprøjtet)
2 tsk
Korianderkylling
Smør
25 g
Rensede kyllingefileter (ca. 500 g)
4
Finthakkede stilke fra frisk koriander
½ dl
Groft salt
½ tsk
Tomatsalat
Cherrytomater i halve
500 g
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
1 bundt
Rapsolie
1 spsk
Sojasauce
1 spsk
Friskpresset limesaft
1 spsk
Frisk koriander
2 dl