Koteletter med mangosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

En ret der minder lidt om koteletter i fad, bare meget hurtigere, da den ikke har været i ovnen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 svinekoteletter (ca. 125 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 rødløg i både

Tilbehør

  • 240 g brune ris, parboiled - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 4 min. - vend af og til. Tag koteletterne op, drys med salt og peber og hold dem varme i et fad.

Steg løgene i panden ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt mælkesauce, mangochutney og de øvrige ingredienser og bring saucen i kog under omrøring. Smag til.

Hæld mangosaucen hen over koteletterne i fadet og server dem sammen med nykogte ris.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: