Koteletter med mangosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

En ret der minder lidt om koteletter i fad, bare meget hurtigere, da den ikke har været i ovnen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 svinekoteletter (ca. 125 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 rødløg i både

Tilbehør

  • 240 g brune ris, parboiled - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 4 min. - vend af og til. Tag koteletterne op, drys med salt og peber og hold dem varme i et fad.

Steg løgene i panden ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt mælkesauce, mangochutney og de øvrige ingredienser og bring saucen i kog under omrøring. Smag til.

Hæld mangosaucen hen over koteletterne i fadet og server dem sammen med nykogte ris.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: