Koteletter med mangosauce

Bedømmelse

(11 vurderinger)

30 min

En ret der minder lidt om koteletter i fad, bare meget hurtigere, da den ikke har været i ovnen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 svinekoteletter (ca. 125 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 rødløg i både

Tilbehør

  • 240 g brune ris, parboiled - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 4 min. - vend af og til. Tag koteletterne op, drys med salt og peber og hold dem varme i et fad.

Steg løgene i panden ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt mælkesauce, mangochutney og de øvrige ingredienser og bring saucen i kog under omrøring. Smag til.

Hæld mangosaucen hen over koteletterne i fadet og server dem sammen med nykogte ris.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: