Koteletter med mangosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

En ret der minder lidt om koteletter i fad, bare meget hurtigere, da den ikke har været i ovnen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 svinekoteletter (ca. 125 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 rødløg i både

Tilbehør

  • 240 g brune ris, parboiled - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 4 min. - vend af og til. Tag koteletterne op, drys med salt og peber og hold dem varme i et fad.

Steg løgene i panden ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt mælkesauce, mangochutney og de øvrige ingredienser og bring saucen i kog under omrøring. Smag til.

Hæld mangosaucen hen over koteletterne i fadet og server dem sammen med nykogte ris.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: