Kan du få fat i hele taskekrabber, er det at foretrække, da du spiser hele dyret og ikke kun dele af det. Men de kan være svære at skaffe. Se på Youtube hvordan du tilbereder de hele krabber.
23962 kJ / 5727 kcal
276 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 69,4 % | 11,3 g |
Kulhydrat: | 10 % | 1,6 g |
Fedt: | 20,6 % | 1,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
1½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
4 liter
Vand
|
|
---|---|
1
Citron (usprøjtet) i skiver
|
|
5
Stilke fra friske dildkviste
|
|
2
Laurbærblade
|
|
10
Sorte peberkorn
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1½ spsk
Groft salt
|
|
12
Rensede krabbekløer (ca. 1¾ kg)
|
16 skiver
Italiensk flute (ca. 150 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Hakkede dildkviste
|
|
¼ tsk
Havsalt
|
Citroner (usprøjtede) i både
|
---|