23962 kJ / 5727 kcal
276 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 69,4 % | 11,3 g |
Kulhydrat: | 10 % | 1,6 g |
Fedt: | 20,6 % | 1,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
1½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
4 liter
Vand
|
|
---|---|
1
Citron (usprøjtet) i skiver
|
|
5
Stilke fra friske dildkviste
|
|
2
Laurbærblade
|
|
10
Sorte peberkorn
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1½ spsk
Groft salt
|
|
12
Rensede krabbekløer (ca. 1¾ kg)
|
16 skiver
Italiensk flute (ca. 150 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Hakkede dildkviste
|
|
¼ tsk
Havsalt
|
Citroner (usprøjtede) i både
|
---|