Kreolske koteletter
45 min

Kreolske koteletter

Alt i en pande.....og en gryde med ris.....det er da nemt!
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kreolske koteletter

Alt i en pande.....og en gryde med ris.....det er da nemt!

Antal portioner
  • 4 svinekoteletter
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1/8 tsk cayennepeber
  • ½ tsk edelsüsspaprika
  • 1 spsk rapsolie

Grønsagssauce

  • 2 zittauerløg i både
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt i lange strimler
  • 1 grøn peberfrugt i lange strimler
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 tsk engelsk sauce
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 1 spsk hvedemel

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Fremgangsmåde:

Vend koteletterne i en blanding af hvedemel, salt, peber, cayennepeber og paprika. Lad fedtstoffet gyldne i en pande og brun koteletterne ca. 2 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme.

Grønsagssauce

Kom løg, hvidløg, rød og grøn peberfrugt i panden, og svits det i ca. 4 min. Tilsæt tomater med væde, engelsk sauce, salt og peber og bring saucen i kog. Læg koteletterne i saucen og lad retten koge videre under låg i ca. 5 min. Tag koteletterne op og hold dem varme. Rør det syrnede produkt og mel sammen og kom jævningen i saucen. Lad den koge ca. 3 min. under omrøring. Smag til. Anret koteletterne i et dybt fad sammen med grønsagssaucen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 29 %
Print