Krydderstegte mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

En superlækker snack! Mandlerne kan også laves uden karry eller med andre krydderier.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl mandler
  • 2 spsk smør
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk orientalsk karry

Sådan gør du

Sådan gør du

Skold og smut mandlerne. Rist dem i varm, tør stegepande - til de får farve. Kom smørret i og steg mandlerne ca. ½ minut. Krydr med salt og karry.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 74 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Karry-ristede mandler skal ledsages af hvidvin, og gerne en vin lavet på viognier-druen fx fra Argentina Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til karry