Krydret græskarsuppe med karry og ingefær
30 min
•
Denne græskarsuppe er virkelig en skøn suppe med masser af smag. Græskarsuppen er krydret med karry og ingefær og både hurtig og supernem at gå til.
Ingredienser
Græskarsuppe
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Karry
|
|
|
600 g
Græskar, fx hokkaido eller butternut squash, i tern
|
|
|
2
Grofthakkede løg
|
|
|
2
Hakkede fed hvidløg
|
|
|
2 stilke
Bladselleri,i skiver
|
|
|
1 tsk
Hakket frisk ingefær
|
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
|
½ dl
Piskefløde, letpisket
|
|
|---|---|
|
Frisk koriander
|
Sådan gør du
Græskarsuppe
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt mere bullion hvis du syntes suppen er for tyk.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
191 kJ / 46 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 0,8 g |
| Fedt: | 3,6 g |
| Kulhydrat: | 2,6 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.