Krydret pæretærte
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Skøn pæretærte med "låg" og masser af dejlige sager til at stimulere sanserne, fx ingefær og kanel. Mhm!
Ingredienser
|
¼ spsk
Stødt ingefær
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Vaniljesukker
|
|
|
1 spsk
Stødt kanel
|
|
|
250 g
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
|
|
150 g
Smør
|
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
|
1
Æg
|
Fyld
|
5
Skrællede pærer i halve
|
|
|---|---|
|
1 dl
Rosiner
|
|
|
1 dl
Grofthakkede mandler
|
Pensling
|
Smeltet smør
|
|---|
Tilbehør
|
3 dl
Creme fraiche
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for friske pærer kan man anvende syltede fra dåse.
Kan fryses inden bagning.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
932 kJ / 223 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,7 g |
| Protein: | 3,1 g |
| Fedt: | 12 g |
| Kulhydrat: | 25,6 g |