I stedet for kalkun kan du bruge stegt lamme- eller oksekød.
8230 kJ / 1967 kcal
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,4 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 9,1 g |
Fedt: | 32,9 % | 3,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1
Kalkununderlår
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
---|---|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
½ tsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1
Aubergine i skiver
|
|
---|---|
4
Fladbrød
|
|
175 g
Revet tex mex ost
|
|
1 tsk
Garam masala
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Rødløg i tynde skiver
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Finthakket bredbladet persille
|
---|
1 liter
Strimlet grøn salat
|
---|