Kylling i flødesauce og lun grønkålsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(54 vurderinger)

30 min

Kylling i flødesauce....det kunne lyde lidt tungt, men det er denne ret ikke. Vi har nemlig valgt at bruge kyllingebryst og madlavningsfløde 8%. Så I kan nyde den lækre smag og konsistens - uden alt for meget fedt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 4 kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 2 spsk vand
  • 3 store pillede fed hvidløg i halve
  • 2 dl små friske rosmarinkviste
  • 1 tsk groft salt
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%

Lun grønkålssalat

  • 10 g smør
  • 2 porrer i tynde ringe (ca. 250 g)
  • 3 pærer i tynde både, fx conference (ca. 250 g)
  • 100 g groft strimlede grønkålsblade
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g hakkede hasselnøddekerner

Tilbehør

  • 240 g brune ris - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Tilsæt vand, hvidløg, rosmarin og salt og braiser kyllingefileterne ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. Tag låget af panden, tilsæt fløde og kog kyllingefileterne ved kraftig varme i ca. 2 min. - rør af og til. Smag til.

Lun grønkålssalat

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits porrerne i ca. 1 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt pærer, grønkål og salt og svits i yderligere ca. 2 min. Smag til. Kom den lune grønkålssalat i en skål og drys med nødder. Server salaten sammen med kyllingefileter i flødesauce og nykogte ris.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag