7572 kJ / 1810 kcal
434 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 39,8 % | 10,2 g |
Kulhydrat: | 37,3 % | 9,5 g |
Fedt: | 22,9 % | 2,7 g |
Hakket kyllingekød
|
500 g |
---|---|
Hakket bredbladet persille
|
½ dl |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Smør
|
25 g |
Ærter
|
300 g |
---|---|
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Agurk i små tern (ca. 300 g)
|
1 |
Finthakket rød chilipeber
|
2 spsk |
Koldpresset rapsolie
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
½ spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Finthakket bredbladet persille
|
1 dl |
---|---|
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Ristet groft flute
|
240 g |
---|