Kyllingebøffer med sprød ærtesalat
20 min
•

Saftige hakkebøffer af kylling serveret med en sprød ærtesalat, der får et ekstra krydret pift af en gremolata af persille, hvidløg og citron.
Ingredienser
500 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
½ dl
Hakket bredbladet persille
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør
|
Ærtesalat
300 g
Ærter
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
1
Agurk i små tern (ca. 300 g)
|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Koldpresset rapsolie
|
|
½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Persillegremolata
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
200 g
Hytteost
|
---|
Tilbehør
240 g
Ristet groft flute
|
---|
Sådan gør du
Ærtesalat
Persillegremolata
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7336 kJ / 1753 kcal
Næringsindhold pr. 100g
420 kJ / 100 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 40,1 % | 9,9 g |
Kulhydrat: | 38,7 % | 9,6 g |
Fedt: | 21,2 % | 2,4 g |
