Risotto med ærter og grillet kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(56 vurderinger)

30 min

Cremet risotto med grillet kylling- en skøn hovedret som kan serveres til både hverdag og fest.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 10 finthakkede skalotteløg (ca. 275 g)
  • 240 g risottoris (ca. 3 dl)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 500 g kyllingefilet
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • bredbladet persille i små kviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, ris og hvidløg i ca. 1½ min. Tilsæt bouillon og bring blandingen i kog. Kog den ved jævn varme og uden låg i ca. 15 min. - rør af og til.

Lad en grillpande blive godt varm. Grill kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag dem op og hold dem varme.

Mos salatosten og vend den i risottoen sammen med ærter, tranebær, salt og peber. Smag til.

Anret risottoen på et fad, pynt med persille og server den grillede kylling til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: