Kyllingebryst i pande
&format=webp)
Her er en nem og herlig opskrift med kyllingebryst, hvor resultatet sender tankerne i retning af middelhavsmad. Kyllingebryst i pande er både velsmagende og nem at lave - du ved det ikke kan gå galt, når det drejer sig om kylling i paprika flødesovs. Ud over kyllingebryst er der champignon, tomat, løg, paprika og fløde - og du kan tilsætte andre af dine yndlingsingredienser til den skønne ret med kylling i pande.
Ingredienser
Kyllingebryst i pande
250 g
Champignoner
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Smør
|
|
1½ tsk
Mild paprika
|
|
2
Hakkede mellemstore løg
|
|
1 dåse
Flåede tomater
|
|
2 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Evt. saucejævner
|
Pynt
Hakket bredbladet persille
|
---|
Tilbehør
Brød eller kogte kartofler
|
---|
Sådan gør du
Kyllingebryst i pande
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan supplere champignon med andre svampe, hvidløg og/eller peberfrugt - og du kan spice saucen op med sambal oelek, frisk chili - skifte mild paprika ud med stærk eller smage til med karry.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
407 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 5,8 g |
Fedt: | 4,8 g |
Kulhydrat: | 7,7 g |
