Sprøde kyllingelår i ovn med cremede kartofler og grønkål fra panden. Særlig god hvis du har en rest kogte kartofler.
Sådan gør du
Ovnstegte kyllingelår
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og drys med salt og peber.
Steg kyllingelårene midt i ovnen ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.
Kartoffel- og grønkålspande
Kog kartoflerne i usaltet vand til de er møre - gem ca. 2 dl kogevand. Hæld resten af vandet fra og damp kartoflerne tørre.
Skær kartoflerne i mindre stykker og kom dem i en sauterpande sammen med grønkål, fløde og 1 dl kogevand. Bring det i kog og kog det ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min.
Tilsæt ost, salt og peber og kog i yderligere ca. 2 min. Tilsæt evt. lidt mere kogevand og smag til.
Drys retten med purløg og server sammen med kyllingelårene.