Kyllingelår i ovn med cremede grønkålskartofler
1 time
•
Arbejdstid: 30 min
•
Sprøde kyllingelår i ovn med cremede kartofler og grønkål fra panden. Særlig god hvis du har en rest kogte kartofler.
Ingredienser
|
4
Kyllingelår (ca. 800 g)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Kartoffel- og grønkålspande
|
600 g
Skrællede kartofler
|
|
|---|---|
|
150 g
Hakket grønkål
|
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
|
125 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
½ dl
Fintklippet purløg
|
Sådan gør du
Kartoffel- og grønkålspande
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
664 kJ / 159 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 8,7 g |
| Fedt: | 10,4 g |
| Kulhydrat: | 7,7 g |