Kyllingelår i fad
&format=webp)
Kyllingelår i fad er en af de retter, der nemt kunne blive en ny, nem familiefavorit. Kyllingefadet skal ganske vist have noget tid i ovnen, men det nemt og hurtigt at tilberede. Og mens kyllingelår i fad og grøntsager er i ovnen, har du tid til at gøre andre ting...ryde op, dække bord og bare hygge.
Ingredienser
Kyllingelår i fad
4 dl
Tomatsuppe
|
|
---|---|
5
Løg i både (ca. 400 g)
|
|
3 spsk finthakkede stilke fra bredbladet persille
|
|
4
Rensede kyllingeoverlår (ca. 800 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Grøntsager
750 g
Skrubbede kartofler i stave
|
|
---|---|
400 g
Skrællede gulerødder i store stykker
|
|
1 tsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Pynt
Bredbladet persille
|
---|
Sådan gør du
Kyllingelår i fad
Grøntsager
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I kan spise resten af suppen som en lille forret næste dag. Server fx med ærter og hvidløgscroutoner, eller med suppehorn og et drys gremolata (hakket persille vendt med hakket hvidløg og revet citronskal). Eller du kan bruge resten af suppen som pastasauce med ekstra grøntsager og evt. kød.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
317 kJ / 76 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 4,9 g |
Fedt: | 2,6 g |
Kulhydrat: | 8,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
