Kyllingeleverpostej
5 timer
•

Nem og lækker kyllingeleverpostej med cognac. Smager godt på både rugbrød, groft brød og kiks. Server fx en skive kyllingeleverpostej på en kiks og server den som en dejlig hapser før middagen.
Ingredienser
400 g
Kyllingelever
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Finthakket bananskalotteløg (ca. 75 g)
|
|
3 spsk
Cognac
|
|
Friskkværnet peber
|
|
350 g
Blødt smør
|
Tilbehør
1
Appelsin i fileter
|
|
---|---|
½ dl
Granatæblekerner
|
|
Ærteskud
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kyllingeleverpostejen kan fryses. Lad den tø op i køleskabet natten over.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13493 kJ / 3225 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1241 kJ / 297 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 10,3 % | 7,5 g |
Fedt: | 82,5 % | 27,7 g |
Kulhydrat: | 4 % | 2,9 g |
Alkohol: | 3,2 % |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet
Sådan får du nemt kernerne ud af et granatæble.
