Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.
8082 kJ / 1932 kcal
482 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 37,6 % | 10,7 g |
Kulhydrat: | 35,3 % | 10 g |
Fedt: | 27,1 % | 3,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
400 g
Kyllingefilet
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4
Fuldkornspitabrød (ca. 325 g)
|
|
---|---|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
500 g
Dampede grønne bønner
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|