Labneh - drænet yoghurtost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

En anderledes "ost", der gør sig godt som snack eller til en brunchbuffet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dagen før

  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk strimlede friske mynteblade
  • 100 g sorte oliven
  • 4 lune pitabrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Bland yoghurt og salt. Sæt 3 kaffefiltre, adskilte i en sigte over en skål og fordel yoghurten i kaffefiltrene. Lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 1 døgn.

Form, med 2 våde skeer, den afdryppede yoghurt til 12-16 kugler på størrelse med valnødder. Læg de friske ostekugler i et fad, hæld olien over og drys med mynte. Server sammen med oliven og lune pitabrød.

Tips

Ostekugler med oliven kan stå klar i køleskabet i mange timer. Hæld olie over og drys med mynte ved serveringen. Yoghurten kan dryppe af i 48 timer, så får ostekuglerne en lidt mere tør konsistens.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag