Labneh - drænet yoghurtost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

En anderledes "ost", der gør sig godt som snack eller til en brunchbuffet.

Ingredienser

Antal portioner

Dagen før

  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk strimlede friske mynteblade
  • 100 g sorte oliven
  • 4 lune pitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Bland yoghurt og salt. Sæt 3 kaffefiltre, adskilte i en sigte over en skål og fordel yoghurten i kaffefiltrene. Lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 1 døgn.

Form, med 2 våde skeer, den afdryppede yoghurt til 12-16 kugler på størrelse med valnødder. Læg de friske ostekugler i et fad, hæld olien over og drys med mynte. Server sammen med oliven og lune pitabrød.

Tips

Ostekugler med oliven kan stå klar i køleskabet i mange timer. Hæld olie over og drys med mynte ved serveringen. Yoghurten kan dryppe af i 48 timer, så får ostekuglerne en lidt mere tør konsistens.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: