Labneh - drænet yoghurtost
60+ min

Labneh - drænet yoghurtost

En anderledes "ost", der gør sig godt som snack eller til en brunchbuffet.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Labneh - drænet yoghurtost

En anderledes "ost", der gør sig godt som snack eller til en brunchbuffet.

Antal portioner

Dagen før

  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk strimlede friske mynteblade
  • 100 g sorte oliven
  • 4 lune pitabrød

Fremgangsmåde:

Dagen før

Bland yoghurt og salt. Sæt 3 kaffefiltre i en sigte over en skål og fordel yoghurten i kaffefiltrene. Lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 1 døgn.

Form, med 2 våde skeer, den afdryppede yoghurt til 12-16 kugler på størrelse med valnødder. Læg de friske ostekugler i et fad, hæld olien over og drys med mynte. Server sammen med oliven og lune pitabrød.

Tips

Ostekugler med oliven kan stå klar i køleskabet i mange timer. Hæld olie over og drys med mynte ved serveringen. Yoghurten kan dryppe af i 48 timer, så får ostekuglerne en lidt mere tør konsistens.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 52 %
Print