Labneh - drænet yoghurtost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

En anderledes "ost", der gør sig godt som snack eller til en brunchbuffet.

Ingredienser

Antal portioner

Dagen før

  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk strimlede friske mynteblade
  • 100 g sorte oliven
  • 4 lune pitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Bland yoghurt og salt. Sæt 3 kaffefiltre, adskilte i en sigte over en skål og fordel yoghurten i kaffefiltrene. Lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 1 døgn.

Form, med 2 våde skeer, den afdryppede yoghurt til 12-16 kugler på størrelse med valnødder. Læg de friske ostekugler i et fad, hæld olien over og drys med mynte. Server sammen med oliven og lune pitabrød.

Tips

Ostekugler med oliven kan stå klar i køleskabet i mange timer. Hæld olie over og drys med mynte ved serveringen. Yoghurten kan dryppe af i 48 timer, så får ostekuglerne en lidt mere tør konsistens.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: