Citrongræs-panna cotta
4 timer
•
Arbejdstid: 1 time
&format=webp)
Frisk og smuk opskrift på panna cotta med citrongræs - dessert med sødt, stærkt og knas.

Ingredienser
1 portion
2 blade Husblas | |
---|---|
2 stilke Citrongræs | |
2½ dl Piskefløde | |
60 g Sukker (ca. ¾ dl) | |
2½ dl Kvark eller fraiche |
Mangokompot med chili
100 g Moden mangofrugt i tern | |
---|---|
1½ dl Vand | |
1 tsk Fintsnittet rød chilipeber (uden kerner) | |
1 spsk Rørsukker | |
½ tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet) | |
50 g Macademianødder |
Hvid chokoladeganache
75 g Hvid chokolade | |
---|---|
½ dl Piskefløde |
Sprøde honningkiks
50 g Smør | |
---|---|
1 spsk Honning | |
4 spsk Flormelis | |
2 spsk Hvedemel | |
2 spsk Majsstivelse |
Pynt
Citronverbena eller citronmelisse |
---|
Sådan gør du
Mangokompot med chili
Hvid chokoladeganache
Sprøde honningkiks
Bedømmelse
Bag resten af dejen til honningkiks og server dem som småkager.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12831 kJ / 3067 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1087 kJ / 260 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 6,8 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 30,7 % | 19,6 g |
Fedt: | 62,5 % | 18,4 g |
Relateret video
Sådan skærer du en mango.
Et nemt trick til at skære en mango.