Laksebøffer med tatarsauce
45 min
•
&format=webp)
En dejlig let og farverig ret med masser af krydderurter. Tatarsaucen giver et fint kraftigt modspil til den milde fisk og grøntsagerne.
Ingredienser
Tatarsauce
3
Hårdkogte æg
|
|
---|---|
100 g
Cornichoner
|
|
4 spsk
Kapers uden lage
|
|
½ liter
Creme fraiche
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Sukker
|
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 kg
Skrabede nye kartofler
|
|
4
Rødløg i kvarte (ca. 300 g)
|
|
6
Flækkede, skrabede gulerødder - gerne med lidt top (ca. 200 g)
|
|
2
Fennikler i skiver (ca. 300 g)
|
|
200 g
Frosne grønne bønner
|
|
25 g
Smør
|
|
1 dl
Hakkede krydderurter, fx bredbladet persille, basilikum, dild og purløg
|
Laksebøffer
900 g
Renset laksefilet uden skind
|
|
---|---|
2 dl
Hakkede krydderurter, fx bredbladet persille, basilikum, dild og purløg
|
|
2 tsk
Citronpeber
|
|
25 g
Smør
|
Sådan gør du
Tatarsauce
Laksebøffer
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
366 kJ / 88 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1 g |
Protein: | 5,2 g |
Fedt: | 5,4 g |
Kulhydrat: | 4,6 g |
