Laksecarpaccio med æblesellerifløde
15 min
•
En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.
Ingredienser
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
1
Rødkindet æble i tynde både
|
|
|
100 g
Groftrevet knoldselleri
|
|
|
1 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
100 g
Røget laks i tynde skiver
|
|
|
100 g
Renset rucolasalat
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Hertil
|
1
Limefrugt i både
|
|
|---|---|
|
100 g
Ristet flutes
|
Sådan gør du
Æblesellerifløde
Laksecarpaccio
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
612 kJ / 146 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 5 g |
| Fedt: | 9,1 g |
| Kulhydrat: | 11,2 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.