Lakseruller med flødeost

Lakseruller med flødeost

60+ min
Lakseruller med flødeost er en meget nem forret, som hurtigt blev vældig populær. Den består ganske simpelt at tortilla, der er smurt med flødeost og rullet sammen om røget laks og rucola. Lakserullen i skiver kan serveres som snack/tapas - eller som forret i selskab med lidt rejer. Hvis du serverer lakserullerne som en del af en frokostbuffet, kan du anrette dem på et stort fad og evt. udelade rejerne.

Sådan gør du

Lakseruller med flødeost
  • Smør flødeosten ud på hvedetortillaen og fordel rucola herpå.
  • Læg lakseskiverne i et lag og rul tortillaen sammen.
  • Pak den ind i film og læg den i køleskabet i ca. 1 time.
Spyd med rejer og lime
  • Fordel rejer og limebåde på spyddene og læg dem i køleskabet indtil serveringen.
Ved servering af lakseruller med flødeost
  • Fordel salaten på tallerkener.
  • Skær lakserullen i 1½ cm skiver og anret 3 skiver på hver tallerken sammen med et spyd.
  • Server straks.

Dryp evt. en olie/eddike dressing over salaten.

Energiindhold for hele retten:

3807 kJ / 910 kcal

Næringsindhold pr. 100g

414 kJ / 99 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 29,7 % 7,2 g
Kulhydrat: 36,3 % 8,8 g
Fedt: 34 % 3,8 g
Mere inspiration

Her en dejlig lakseroulade med spinatbund.

Lakseroulade
60+ min
Lakseroulade
(266)

Ingredienser

Lakseruller med flødeost
75 g Pikant flødeost
1 Stor tortilla
¼ liter Renset rucolasalat
100 g Røget laks i tynde skiver
Spyd med rejer og lime
8 Kogte, pillede kinarejer med halevifte
8 Både af limefrugter
4 Træspyd
1½ liter Blandet grøn salat, fx hjertesalat, rucola og brøndkarse