Lakseruller med flødeost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(112 vurderinger)

60+ min

Hvis du serverer lakserullerne som en del af en frokostbuffet, kan du anrette dem på et stort fad og udelade rejerne.

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 1 hvedetortilla, ca. 25 cm i diameter
  • ¼ liter renset rucolasalat
  • 100 g røget laks i tynde skiver
  • 1½ liter blandet grøn salat, fx hjertesalat, rucola og brøndkarse
  • 8 kogte, pillede kinarejer med halevifte
  • 8 både af limefrugter
  • 4 træspyd

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør flødeosten ud på hvedetortillaen og fordel rucola herpå. Læg lakseskiverne i et lag og rul tortillaen sammen. Pak den ind i film og læg den i køleskabet i ca. 1 time.

Fordel rejer og limebåde på spyddene og læg dem i køleskabet indtil serveringen.

Ved serveringen

Fordel salaten på tallerkener. Skær lakserullen i 1½ cm skiver og anret 3 skiver på hver tallerken sammen med et spyd. Server straks.

Tip

Dryp evt. en olie/eddike dressing over salaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 40 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: