Lakseruller med flødeost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(108 vurderinger)

60+ min

Hvis du serverer lakserullerne som en del af en frokostbuffet, kan du anrette dem på et stort fad og udelade rejerne.

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 1 hvedetortilla, ca. 25 cm i diameter
  • ¼ liter renset rucolasalat
  • 100 g røget laks i tynde skiver
  • 1½ liter blandet grøn salat, fx hjertesalat, rucola og brøndkarse
  • 8 kogte, pillede kinarejer med halevifte
  • 8 både af limefrugter
  • 4 træspyd

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør flødeosten ud på hvedetortillaen og fordel rucola herpå. Læg lakseskiverne i et lag og rul tortillaen sammen. Pak den ind i film og læg den i køleskabet i ca. 1 time.

Fordel rejer og limebåde på spyddene og læg dem i køleskabet indtil serveringen.

Ved serveringen

Fordel salaten på tallerkener. Skær lakserullen i 1½ cm skiver og anret 3 skiver på hver tallerken sammen med et spyd. Server straks.

Tip

Dryp evt. en olie/eddike dressing over salaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 40 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: