Laksesandwich og marineret fennikel
30 min
•

Sandwich med stegt laks, marineret fennikel/peberfrugt og krydret hytteost. En nem sandwich med masser af smag. Hytteosten er krydret med sød chilisauce og lime - det perfekte modspil til sandwichen. Laksesandwichen er en nem og lækker ret, når der skal fisk på menuen.
Ingredienser
Marineret fennikel og peberfrugt
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2
Fennikler i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
2
Røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
|
Stegt laks
4
Skind- og benfri laksefileter (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Krydret hytteost
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
4
Rugboller (ca. 300 g)
|
|
---|---|
4
Skyllede salatblade, fx romaine (ca. 50 g)
|
Tilbehør
4
Kogte majskolber
|
---|
Sådan gør du
Marineret fennikel og peberfrugt
Stegt laks
Krydret hytteost
Relateret video
Hvordan steger man laks?
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
