13764 kJ / 3290 kcal
499 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 24,2 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 50,6 % | 14,9 g |
Fedt: | 25,2 % | 3,4 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
---|---|
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Sød chilisauce
|
3 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Fennikler i tynde strimler (ca. 300 g)
|
2 |
Røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
|
2 |
Skind- og benfri laksefileter (ca. 400 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
250 g | |
Sød chilisauce
|
2 spsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Rugboller (ca. 300 g)
|
4 |
---|---|
Skyllede salatblade, fx romaine (ca. 50 g)
|
4 |
Kogte majskolber
|
4 |
---|