13460 kJ / 3217 kcal
488 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 24,1 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 14,9 g |
Fedt: | 24,1 % | 3,2 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2
Fennikler i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
2
Røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
|
4
Skind- og benfri laksefileter (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
4
Rugboller (ca. 300 g)
|
|
---|---|
4
Skyllede salatblade, fx romaine (ca. 50 g)
|
4
Kogte majskolber
|
---|