Lam i citronsauce med ærter, løg og romainesalat
2 timer 40 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
Lam i citronsauce med ærter, løg og romainesalat. Oplev lammet på en ny måde, med denne lette, sprøde og syrlige ret.
Ingredienser
|
1100 g
Lammekølle med ben
|
|
|---|---|
|
1 liter
Vand
|
|
3
Gulerødder (ca. 225 g)
|
|
|---|---|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
|
200 g
Frosne ærter
|
|
|
1
Stort rødløg i tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
|
1 bundt
Forårsløg i mindre stykker (ca. 100 g)
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Fintstrimlet romainesalat
|
|---|
Pynt
|
Skovsyre
|
|---|
Hertil
|
1 kg
Kogte nye kartofler
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
261 kJ / 62 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,8 g |
| Protein: | 6,1 g |
| Fedt: | 2 g |
| Kulhydrat: | 4,9 g |
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.