Her har du endnu en opskrift med lam - lammeculotte er en nem udskæring at arbejde med.
Brug en "blød" kniv når du skal skære kødet fra benet, gerne en udbenerkniv. Hvis kniven er fleksibel og kan bøje, er det lettere at følge kødet langs benet.
34669 kJ / 8286 kcal
1004 kJ / 240 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 17,4 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 13,4 % | 7,9 g |
Fedt: | 69,2 % | 18,8 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Dobbelt lammeryg med fedtkant - midterstykket (ca. 1½ kg)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
¼ liter | |
Store pillede fed hvidløg
|
6 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Hakkede friske krusemynteblade
|
1 dl |
Kolde, pillede små kartofler
|
400 g |
---|---|
Grønne asparges i mindre stykker
|
200 g |
400 g | |
Agurk i skiver (ca. 200 g)
|
½ |
Rensede friske små spinatblade
|
100 g |
Landbrød
|
360 g |
---|