Lammeryg og salat med flødemarinade

Lammeryg og salat med flødemarinade

60+ min Hovedret
Lam er en lækker spise med en karakteristisk smag. Og her i norden har vi tradition for at spise lam, da lammet her altid har haft gode livsbetingelser. Lammeryggen må være dyrets gourmet udskæring. Her får du en lækker, nordisk inspireret opskrift med velsmagende lammeryg. Kødets gode smag, suppleres af en dejlig salat med kartofler vendt i en cremet flødemarinade.
Mere inspiration

Her har du endnu en opskrift med lam - lammeculotte er en nem udskæring at arbejde med.

Lammeculotte
45 min
Lammeculotte
(8)
Velbekomme!
Tip

Brug en "blød" kniv når du skal skære kødet fra benet, gerne en udbenerkniv. Hvis kniven er fleksibel og kan bøje, er det lettere at følge kødet langs benet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

34824 kJ / 8323 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1008 kJ / 241 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 17,3 % 10,3 g
Kulhydrat: 13,8 % 8,2 g
Fedt: 68,9 % 18,8 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser