Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.
Brug en "blød" kniv når du skal skære kødet fra benet, gerne en udbenerkniv. Hvis kniven er fleksibel og kan bøje, er det lettere at følge kødet langs benet.
34417 kJ / 8226 kcal
996 kJ / 238 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 17,5 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 13,3 % | 7,8 g |
Fedt: | 69,2 % | 18,6 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
1
Dobbelt lammeryg med fedtkant - midterstykket (ca. 1½ kg)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
6
Store pillede fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Hakkede mynteblade
|
400 g
Kolde, pillede små kartofler
|
|
---|---|
200 g
Grønne asparges i mindre stykker
|
|
400 g
Salatost i tern
|
|
½
Agurk i skiver (ca. 200 g)
|
|
100 g
Rensede friske små spinatblade
|
360 g
Landbrød
|
---|