Langtidsstegt and med glaseret rødkål

60+ min Hovedret

Langtidsstegt and med tilbehør, der har fået et lille tvist. Her er det rødkålen, der er glaseret i brunet sukker og har fyld af nødder, rosiner og tørrede tranebær....en fin ny variant.

Langtidsstegt and med glaseret rødkål
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

54513 kJ / 13029 kcal

Energifordeling:
Fiber: 56 g
Protein: 10,9 %
Kulhydrat: 18,5 %
Fedt: 70,6 %
Tip

Du kan stege ænderne dagen før. Lad ænderne køle af, del dem i stykker og læg stykkerne i en bradepande. Pensl evt. med lidt andefedt og stil ænderne tildækket i køleskabet. Lun ænderne inden serveringen ved 100° i ca. 45 min. Grill dem et par minutter til sidst, så skindet bliver sprødt.

Relateret video
Andesteg med sprødt skind

Se her hvordan du steger andestegen, så skindet bliver sprødt og lækkert.

Ingredienser