Lasagnesuppe
30 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Lasagnesuppe er en hyggelig og nem hverdagsret, hvor du får alt det bedste fra en klassisk lasagne – bare i en suppe. Den varme suppe kombinerer pasta, grøntsager og krydret tomat. Denne opskrift på lasagnesuppe er fyldt med ekstra grønt og kan laves både med eller uden kød, så hele familien kan være med. Perfekt til travle hverdage, hvor du har lyst til lasagne, men har mindre tid i køkkenet.

Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ny
Ingredienser
1 tsk
Olie
|
|
---|---|
300 g
Hakket oksekød
|
|
2
Finthakkede løg
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
3
Gulerødder i tynde skiver
|
|
3 stilke
Fintsnittede bladselleri
|
|
2 dåser
Hakkede tomater (ca. 800 g)
|
|
2 spsk
Tomatpuré
|
|
5 dl
Oksebouillon
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
1 tsk
Tørret timian
|
|
Friskkværnet peber
|
|
5
Fuldkornslasagneplader
|
|
1
Squash i tynde skiver
|
|
75 g
Revet mozzarellaost
|
|
1 håndfuld
Frisk basilikum
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan nemt tilføje eller bruge andre grøntsager, som du lige har i din køkkenskuffe - fx friske tomater, pebefrugt eller fintsnittet kål.
