Lever i krydret flødesauce
45 min
•
![Lever i krydret flødesauce](https://images.arla.com/recordid/C1964F4E-FAEF-44A4-8D5AEF5AAD00ADB5/lever-i-krydret-flodesauce.jpg?format=webp&width=375&height=265&mode=crop)
Lever i krydret flødesauce er en klassisk opskrift, hvor fløde, kartofler og lever skaber en blid smagsoplevelse.
Ingredienser
500 g
Lever, fx kalvelever
|
|
---|---|
4
Løg
|
|
50 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 tsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Tørret basilikum
|
|
1 tsk
Tørret rosmarin
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 dl
Mælk
|
|
1 tsk
Hvedemel
|
|
Kulør
|
Tilbehør
1 kg
Pillekartofler pyntet med
|
|
---|---|
2 spsk
Hakket persille
|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11865 kJ / 2836 kcal
Næringsindhold pr. 100g
528 kJ / 126 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 18,8 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 34,6 % | 10,7 g |
Fedt: | 46,6 % | 6,6 g |
![https://www.arla.dk/opskrifter/lever-i-krydret-flodesauce/](/opskrifter/lever-i-krydret-flodesauce/qrcode.png)