Lever i krydret flødesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Lever i krydret flødesauce er en klassisk opskrift, hvor fløde, kartofler og lever skaber en blid smagsoplevelse.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g lever, fx kalvelever
  • 4 zittauerløg
  • 50 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • ¼ liter Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk hvedemel
  • kulør

Tilbehør

  • 1 kg pillekartofler pyntet med
  • 2 spsk hakket kruspersille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl leveren, fjern evt. hinder og årestammer. Skær leveren i store terninger. Pil løgene og skær dem i terninger. Svits begge dele i smør i en stegegryde. Tilsæt krydderier, piskefløde og mælk, der er rystet sammen med mel. Lad retten koge ved svag varme ca. 15 min. Smag til og tilsæt kulør.

Tip

I stedet for tørrede krydderurter kan man anvende ½-1 spsk friske, hakkede krydderurteblade.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag