14109 kJ / 3372 kcal
454 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 10,1 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 31,7 % | 8,5 g |
Fedt: | 58,2 % | 7,1 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
4
Røde grapefrugter
|
---|
4
Rødløg i tynde både (ca. 300 g)
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset grapefrugtsaft
|
|
1 spsk
Honning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
300 g
Fintsnittet rødkål
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset grapefrugtsaft
|
|
2 tsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Æbler i tern (ca. 250 g)
|
3
Æggehvider (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
2
Æggeblommer (ca. 2 spsk)
|
|
4 spsk
Hvedemel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
|
175 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
½ liter
Neutral olie, fx rapsolie
|
50 g
Renset feldsalat
|
---|