Vegetar tacos med ost og tomatsalsa

Vegetar tacos med ost og tomatsalsa

30 min
Små bløde tacos med fyld af rødkål, tomatsalsa og salatost.

Sådan gør du

  • Vend rødkålen med salt, hæld den i en sigte og lad den stå i ca. 15 min.
Tomatsalsa
  • Udkern tomaterne og skær tomatkødet i små tern. Tilsæt de øvrige ingredienser og stil salsaen til side til serveringen.
  • Knug rødkålen fri for væde og bland den med majskerner. Lun tortillaerne efter anvisning på emballagen og fyld dem med rødkålsblandingen, tomatsalsa, avocado og ost. Stil dem tæt sammen på et fad og server med resten af salsaen.

Tilsæt tørret eller frisk finthakket chili til din tomatsalsa, hvis du kan lide den stærk.

Energiindhold for hele retten:

8053 kJ / 1925 kcal

Næringsindhold pr. 100g

373 kJ / 89 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 14 % 3,1 g
Kulhydrat: 50 % 11 g
Fedt: 36 % 3,6 g

Ingredienser

400 g Fintstrimlet rødkål eller lilla spidskål
½ tsk Groft salt
Tomatsalsa
8 Tomater (ca. 900 g)
2 Små finthakkede fed hvidløg
3 spsk Finthakkede mynteblade
1 spsk Friskpresset limesaft
½ tsk Groft salt
250 g Majs
12 Små tortillaer
1 Avocado i mindre stykker (ca. 125 g)
150 g Salatost brudt i små stykker
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk