Vegetar tacos med ost og tomatsalsa

Vegetar tacos med ost og tomatsalsa

30 min
Små bløde tacos med fyld af rødkål, tomatsalsa og salatost.

Sådan gør du

  • Vend rødkålen med salt, hæld den i en sigte og lad den stå i ca. 15 min.
Tomatsalsa
  • Udkern tomaterne og skær tomatkødet i små tern. Tilsæt de øvrige ingredienser og stil salsaen til side til serveringen.
  • Knug rødkålen fri for væde og bland den med majskerner. Lun tortillaerne efter anvisning på emballagen og fyld dem med rødkålsblandingen, tomatsalsa, avocado og ost. Stil dem tæt sammen på et fad og server med resten af salsaen.
Velbekomme!
Tip

Tilsæt tørret eller frisk finthakket chili til din tomatsalsa, hvis du kan lide den stærk.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8078 kJ / 1931 kcal

Næringsindhold pr. 100g

372 kJ / 89 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 14,1 % 3,1 g
Kulhydrat: 49,9 % 10,9 g
Fedt: 36 % 3,6 g

Ingredienser

Fintstrimlet rødkål eller lilla spidskål
400 g
Groft salt
½ tsk
Tomatsalsa
Tomater (ca. 900 g)
8
Små finthakkede fed hvidløg
2
Finthakkede pebermynteblade
3 spsk
Friskpresset limesaft
1 spsk
Groft salt
½ tsk
Majs
250 g
Små tortillaer
12
Avocado i mindre stykker (ca. 125 g)
1
150 g