Lun blomkålssalat med granatæbledressing
45 min
•

Enkel og fyldig salat med perlespelt og blomkål. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør med fx brød og/eller kød.
Ingredienser
160 g
Perlespelt (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
500 g
Renset blomkål i små buketter
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
Granatæbledressing
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Granatæblekerner (ca. 1)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
50 g
Græskarkerner
|
|
---|---|
100 g
Salatost
|
|
1
Stort rødløg i tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
½ liter
Renset rucolasalat
|
|
½ dl
Granatæblekerner (ca. ½)
|
Sådan gør du
Granatæbledressing
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7043 kJ / 1683 kcal
Næringsindhold pr. 100g
426 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 16,8 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 38,3 % | 9,6 g |
Fedt: | 44,9 % | 5,2 g |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet
