Lun pastasalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

Nem opskrift på lun pastasalat, som giver en lækker og fedtfattig frokost. Salatsaucen med sprøde radiser og agurk er perfekt med pynt af sprødstegt bacon.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Salatsauce

Pasta

  • 200 g tørret pasta
  • 1½ liter grøntsagsbouillon

Pynt

  • sprødstegte bacontern

Tilbehør

  • 200 g flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Salatsauce

Rør syrnet fløde sammen med agurk og de øvrige ingredienser. Smag til. Stil salatsaucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Pasta

Kom pastaen i kogende bouillon og kog den i ca. 10 min. Den skal være mør, men ikke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Vend den lune pasta i salatsaucen og smag til.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8503 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag