Lune cognacjordbær med myntefløde
30 min
•
Jordbær med fløde....det ved vi klæder hinanden godt. Her i en ny version med både cognac, mynte og pistacienødder.
Ingredienser
Myntefløde
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakkede mynteblade
|
|
2 spsk
Flormelis
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
475 g
Rensede jordbær
|
|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
1 dl
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ dl
Cognac
|
25 g
Grofthakkede saltede pistacienødder
|
---|
Sådan gør du
Myntefløde
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8584 kJ / 2052 kcal
Næringsindhold pr. 100g
798 kJ / 191 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 2,7 % | 1,3 g |
Kulhydrat: | 35,6 % | 16,7 g |
Fedt: | 53,3 % | 11,5 g |
Alkohol: | 8,4 % | 1 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.