Lynstegt laks med ostemayo
1 time 5 min
•
En indbydende og lækker forret med lynstegt laks og en cremet mayo lavet på piskefløde og cheddar.
Ingredienser
Lynstegt laks - dagen før
400 g
Renset lakseloin
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Cayennepeber
|
Ostemayo
½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
50 g
Fintrevet lagret havartiost
|
1
Æggeblomme
|
|
---|---|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Neutral olie, fx rapsolie
|
2
Hjertesalat
|
|
---|---|
6
Ansjosfileter
|
20 g
Fintrevet lagret havartiost
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Kørvel- og dildkviste
|
---|
Sådan gør du
Lynstegt laks - dagen før
Ostemayo
Lynstegt laks
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13970 kJ / 3339 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1397 kJ / 334 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 17 % | 14 g |
Kulhydrat: | 22,9 % | 18,8 g |
Fedt: | 60,1 % | 22,7 g |