Madbrød med skinke, spinat og hvidskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Virkelig lækkert madbrød med masser af smag. Perfekt som snack til et glas vin, som natmad eller til picnickurven.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g gær
  • 3 dl vand - lillefingervarmt
  • 1½ tsk groft salt
  • 25 g blødt smør
  • 400 g hvedemel (ca. 7 dl)
  • ½ liter babyspinatblade
  • 125 g lufttørret skinke
  • 150 g Castello® Mild Blue Creamy Mild

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr gæren. Tilsæt vand, salt, smør og mel og ælt dejen til den er smidig. Lad den hævet tildækket på køkkenbordet i ca. ½ time. Skyl imens spinaten og skær skinke og ost i mindre stykker.

Rul dejen ud til en rektangel (ca. 20 x 35 cm) på et meldrysset bord. Drys spinat, skinke og ost over dejen og rul den sammen. Form rullen til en krans og læg den med samlingen nedad på en bageplade med bagepapir. Lad brødet efterhæve ca. ½ time. Bag brødet midt i ovnen og lad det afkøle på en bagerist.

Bagetid

Ca. ½ time - traditionel ovn.

Tips

Kan fryses. Det optøede brød lunes 5-8 min ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: