Madbrød med skinke, spinat og hvidskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Virkelig lækkert madbrød med masser af smag. Perfekt som snack til et glas vin, som natmad eller til picnickurven.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g gær
  • 3 dl vand - lillefingervarmt
  • 1½ tsk groft salt
  • 25 g blødt smør
  • 400 g hvedemel (ca. 7 dl)
  • ½ liter babyspinatblade
  • 125 g lufttørret skinke
  • 150 g Castello® White med grøn peber White med grøn peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr gæren. Tilsæt vand, salt, smør og mel og ælt dejen til den er smidig. Lad den hævet tildækket på køkkenbordet i ca. ½ time. Skyl imens spinaten og skær skinke og ost i mindre stykker.

Rul dejen ud til en rektangel (ca. 20 x 35 cm) på et meldrysset bord. Drys spinat, skinke og ost over dejen og rul den sammen. Form rullen til en krans og læg den med samlingen nedad på en bageplade med bagepapir. Lad brødet efterhæve ca. ½ time. Bag brødet midt i ovnen og lad det afkøle på en bagerist.

Bagetid

Ca. ½ time - traditionel ovn.

Tips

Kan fryses. Det optøede brød lunes 5-8 min ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: