Madvafler med spidskålssalat og rejer
30 min
•
&format=webp)
De lækre madvafler med topping er aftensmad for både store og små. De belgiske vafler er nemme og sjove at bage, så måske børnene vil med i køkkenet.
Ingredienser
Madvafler - 8 stk.
250 g
Grahamsmel (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
2
Æg
|
|
4 dl
Mælk
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
Spidskålssalat med æble
1
Citron (usprøjtet)
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
3
Røde æbler i små tern (ca. 375 g)
|
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
3 dl
Blade af bredbladet persille
|
300 g
Afdryppede rejer
|
|
---|---|
450 g
Hytteost
|
Sådan gør du
Madvafler
Spidskålssalat med æble
Servering
Du kan også bage 8 vafler i et rundt vaffeljern. Så skal du komme ca. 1 dl dej i vaffeljernet (også helt ud til kanten) og bage i ca. 2 min. ved kraftig varme.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9952 kJ / 2378 kcal
Næringsindhold pr. 100g
408 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 37 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 41,5 % | 10 g |
Fedt: | 21,5 % | 2,4 g |
