Majs-klatkager med skinke og purløgsdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Små lune klatkager med majs. Lækre til en brunch - og så kan de laves i forvejen!

Ingredienser

Ca. 16 stk. pr. portion

Antal portioner

Majs-klatkager

  • 15 g smør

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland majsmel, bagepulver og salt. Tilsæt fraiche, æg, revet ost og majs og rør det hele sammen. Lad lidt af smørret blive gyldent på en pande. Form med en spiseske en " frikadelle", tryk den flad og steg den på panden - ca. 3 min. på hver side ved jævn varme. Bag resten af klatkagerne med lidt fedtstof i panden hver gang. Hold klatkagerne lune under et stykke alufolie.

Rør fraichen sammen med purløg og server den til de lune majs-klatkager sammen med skinke.

Tip

Du kan lave majs-klatkagerne i forvejen og opbevare dem tildækket i køleskabet. Lun dem 5 min. ved 200°

Frysetip

Optø dem før genopvarmning, gerne i køleskab, ellers bliver de tørre.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 43 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: