Majs-klatkager med skinke og purløgsdressing
30 min

Majs-klatkager med skinke og purløgsdressing

Små lune klatkager med majs. Lækre til en brunch - og så kan de laves i forvejen!
Fryseegnet
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Majs-klatkager med skinke og purløgsdressing

Små lune klatkager med majs. Lækre til en brunch - og så kan de laves i forvejen!

Ca. 16 stk. pr. portion

Antal portioner

Majs-klatkager

  • 15 g smør

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Bland majsmel, bagepulver og salt. Tilsæt fraiche, æg, revet ost og majs og rør det hele sammen. Lad lidt af smørret blive gyldent på en pande. Form med en spiseske en " frikadelle", tryk den flad og steg den på panden - ca. 3 min. på hver side ved jævn varme. Bag resten af klatkagerne med lidt fedtstof i panden hver gang. Hold klatkagerne lune under et stykke alufolie.

Rør fraichen sammen med purløg og server den til de lune majs-klatkager sammen med skinke.

Tip

Du kan lave majs-klatkagerne i forvejen og opbevare dem tildækket i køleskabet. Lun dem 5 min. ved 200°

Tips

Optø dem før genopvarmning, gerne i køleskab, ellers bliver de tørre.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 43 %
Print