Majs-klatkager med skinke og purløgsdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Små lune klatkager med majs. Lækre til en brunch - og så kan de laves i forvejen!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 16 stk. pr. portion

Antal portioner

Majs-klatkager

  • 15 g smør

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland majsmel, bagepulver og salt. Tilsæt fraiche, æg, revet ost og majs og rør det hele sammen. Lad lidt af smørret blive gyldent på en pande. Form med en spiseske en " frikadelle", tryk den flad og steg den på panden - ca. 3 min. på hver side ved jævn varme. Bag resten af klatkagerne med lidt fedtstof i panden hver gang. Hold klatkagerne lune under et stykke alufolie.

Rør fraichen sammen med purløg og server den til de lune majs-klatkager sammen med skinke.

Tip

Du kan lave majs-klatkagerne i forvejen og opbevare dem tildækket i køleskabet. Lun dem 5 min. ved 200°

Frysetip

Optø dem før genopvarmning, gerne i køleskab, ellers bliver de tørre.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag