Majs-klatkager med skinke og purløgsdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Små lune klatkager med majs. Lækre til en brunch - og så kan de laves i forvejen!

Ingredienser

Ca. 16 stk. pr. portion

Antal portioner

Majs-klatkager

  • 15 g smør

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland majsmel, bagepulver og salt. Tilsæt fraiche, æg, revet ost og majs og rør det hele sammen. Lad lidt af smørret blive gyldent på en pande. Form med en spiseske en " frikadelle", tryk den flad og steg den på panden - ca. 3 min. på hver side ved jævn varme. Bag resten af klatkagerne med lidt fedtstof i panden hver gang. Hold klatkagerne lune under et stykke alufolie.

Rør fraichen sammen med purløg og server den til de lune majs-klatkager sammen med skinke.

Tip

Du kan lave majs-klatkagerne i forvejen og opbevare dem tildækket i køleskabet. Lun dem 5 min. ved 200°

Frysetip

Optø dem før genopvarmning, gerne i køleskab, ellers bliver de tørre.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: