Majsgryde
30 min
•

Vegetarisk med texmex-følelse. Salt, sødt og sprødt. Næsten som at være i Mexico - hvis man ikke lige nåede flyet!
Ingredienser
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
600 g
Majs
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
2 dåser
Cherrytomater (ca. 800 g)
|
|
1 spsk
Koncentreret grøntsagsfond
|
|
1 tsk
Sambal oelek
|
200 g
Salatost
|
---|
Tilbehør
250 g
Sort quinoa - koges (ca. dl)
|
|
---|---|
75 g
Majschips - lunes evt. i ovn eller microovn
|
|
100 g
Skyllet grøn salat (ca. g)
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7783 kJ / 1860 kcal
Næringsindhold pr. 100g
377 kJ / 90 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 14,2 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 10,2 g |
Fedt: | 39,7 % | 4 g |
