Marcipansmåkager med hindbærfyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

Sprøde marcipansmåkager med dejlig og velsmagende hindbærfyld. Yndige kager, som er perfekte til at imponere med.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 stk.

Antal portioner

Hindbærfyld

  • 200 g frosne hindbær
  • 1 spsk vand
  • 1¼ tsk vaniljesukker
  • 2½ spsk sukker
  • 1¾ spsk majsstivelse
  • ¾ dl koldt vand
  • 375 g ren, rå marcipan

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hindbærfyld

Bring hindbær, vand, vaniljesukker og sukker i kog i en lille tykbundet gryde. Lad det koge i ca. 4 min ved jævn varme og under låg. Bland majsstivelse og vand og rør det i bærrene. Lad det koge i ca. 2 min. under omrøring. Lad det køle af.

Rul marcipanen ud, mellem to stykker bagepapir, til en firkant (ca. 24 x 36 cm.). Skær den ud i 24 firkanter (ca. 6 x 6 cm.). Udstik snefnug i halvdelen af firkanterne. Kom ca. 1 spsk hindbærfyld på en hel firkant, og placer herefter firkanten med snefnug ovenpå og tryk dem sammen i kanterne med en gaffel. Læg kagerne på en plade med bagepapir, sammen med de udstukne snefnug, og bag dem midt i ovnen. Tag snefnuggene ud efter ca. 10 min. Lad kagerne køle af på en bagerist. Server samme dag.

Bagetid for snefnug

Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.

Bagetid for marcipansmåkager

Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.

Frysetips

Det smager godt at lune småkagerne inden servering, hvis de har været frosset. De bliver dog ikke helt så sprøde som de nybagte.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag