Mazarintærte med jordbær og fløde
1 time
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
)
Klassisk mazarintærte med søde jordbær og luftig flødeskum. En hurtig og lækker sommerkage, der kan anrettes og pyntes på mange måder - og som smager af dansk sommer, når den er allerbedst!
Ingredienser
Mazarinbund
300 g
Marcipan
|
|
---|---|
150 g
Blødt smør
|
|
3
Æg
|
|
3 spsk
Mandelmel
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
350 g
Rensede jordbær i halve
|
Pynt
Mandelflager
|
|
---|---|
Citronmelisseblade eller spiselige blomster
|
|
Sigtet flormelis
|
Sådan gør du
Mazarinbund
Ved serveringen
Smag evt. flødeskummet til med vaniljesukker.
Du kan fryse kagen uden fyld.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15748 kJ / 3764 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1283 kJ / 307 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 6,6 % | 5 g |
Kulhydrat: | 21 % | 15,9 g |
Fedt: | 72,4 % | 25,1 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
