Medisterpølse
Vi har testet os frem til, hvordan du bedst tilbereder din medister. Skal medisteren koges først eller ”bare” steges? Vi er slet ikke i tvivl. Den stegte medisterpølse smager bare bedst, og den får den flotteste gyldne stegeskorpe. Endvidere sparer du rengøringen af en gryde. Mangler du kogevand til sovsen, så kan du naturligvis godt koge medisteren først, alternativ kan du bruge lidt bouillon til saucen.
Ingredienser
|
20 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Olie
|
|
|
600 g
Medisterpølse
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis medisterpølsen sprækker, er det fordi du steger ved for høj temperatur. Du kan prikke pølsen nogle steder med en kødnål (ned mod panden), så løber kødsaften ud og pølsen undgår at sprække.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1034 kJ / 247 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,2 g |
| Protein: | 11,7 g |
| Fedt: | 21,2 g |
| Kulhydrat: | 3 g |