Medister
Vi har testet os frem til den bedste tilberedning af medister, og svaret er klart: Den bedste smag får du, når medisteren steges direkte på panden til en flot, gylden stegeskorpe og saftig midte – præcis som en klassisk medisterpølse skal være. Hvis du vil bruge kogevand til sovsen, kan du dog vælge at koge medisteren først i et par minutter, før du steger den færdig. Alternativt kan du bruge en smule bouillon til saucen.
Ingredienser
|
20 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Olie
|
|
|
600 g
Medisterpølse
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis medisterpølsen sprækker, er det fordi du steger ved for høj temperatur. Du kan prikke pølsen nogle steder med en kødnål (ned mod panden), så løber kødsaften ud og pølsen undgår at sprække.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1034 kJ / 247 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,2 g |
| Protein: | 11,7 g |
| Fedt: | 21,2 g |
| Kulhydrat: | 3 g |