Mild tomatsuppe med røget makrel
15 min

Mild tomatsuppe med røget makrel

Makrellen giver tomatsuppen en dejlig røget smag og sammen med ristet rugbrød smager suppen skønt.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mild tomatsuppe med røget makrel

Makrellen giver tomatsuppen en dejlig røget smag og sammen med ristet rugbrød smager suppen skønt.

Antal portioner

Pynt

  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber

Tilbehør

  • 300 g ristet rugbrød i aflange stykker

Fremgangsmåde:

Del makrellen i mindre stykker. Kom suppen i en tykbundet gryde, og bring den i kog under omrøring. Tilsæt makrel, vand, kartofler, forårsløg og bladselleri og kog suppen ved jævn varme ca. 2 min. - stadig under omrøring. Smag evt. suppen til med salt og peber.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med purløg og chilipeber. Server ristet rugbrød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,5 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 30 %
Print