Mild tomatsuppe med røget makrel - Opskrifter - Arla

Mild tomatsuppe med røget makrel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Makrellen giver tomatsuppen en dejlig røget smag og sammen med ristet rugbrød smager suppen skønt.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber

Tilbehør

  • 300 g ristet rugbrød i aflange stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Del makrellen i mindre stykker. Kom suppen i en tykbundet gryde, og bring den i kog under omrøring. Tilsæt makrel, vand, kartofler, forårsløg og bladselleri og kog suppen ved jævn varme ca. 2 min. - stadig under omrøring. Smag evt. suppen til med salt og peber.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med purløg og chilipeber. Server ristet rugbrød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,5 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: