Citronéclairs med creme kan fryses. Tag dem ud af fryseren og lad dem tø op i køleskabet - ca. 3 timer. De skal ikke varmes. Pynt dem lige inden servering.
Citroncremen kan erstattes af en romcreme: Rør 175 g kvark sammen med 3 spsk flormelis, 25 g hasselnøddeflager og 1 spsk rom. Pisk 1 dl piskefløde til skum og vend det i kvarkblandingen.
12792 kJ / 3057 kcal
1010 kJ / 241 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 6,8 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 26,6 % | 15,8 g |
Fedt: | 66,6 % | 18,2 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Vand
|
3 dl |
---|---|
Smør
|
75 g |
Fint salt
|
¼ tsk |
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Store æg
|
3 |
300 g | |
2 dl | |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 spsk |
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
75 g |
Sigtet flormelis
|
---|