Citronéclairs med creme kan fryses. Tag dem ud af fryseren og lad dem tø op i køleskabet - ca. 3 timer. De skal ikke varmes. Pynt dem lige inden servering.
Citroncremen kan erstattes af en romcreme: Rør 175 g kvark sammen med 3 spsk flormelis, 25 g hasselnøddeflager og 1 spsk rom. Pisk 1 dl piskefløde til skum og vend det i kvarkblandingen.
12831 kJ / 3067 kcal
1014 kJ / 242 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 7,1 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 26,6 % | 15,8 g |
Fedt: | 66,3 % | 18,2 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.