Mini pavlova
3 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
Forkæl dine gæster med elegante mini pavlovaer med vaniljeskum, passionscreme og friske appelsinfileter – en frisk og smagfuld dessert til fx nytårsaften eller andre festlige anledninger. En skøn kombination af sprød marengsbund, cremet fyld og et syrligt twist fra passionsfrugt og appelsin. Både marengsbunde og passionscreme kan tilberedes dagen før.
Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ingredienser
Passionscreme
|
1½ blad
Husblas
|
|
|---|---|
|
4
Passionsfrugter
|
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
|
100 g
Sukker
|
|
|
2 spsk
Citronsaft
|
Pavlova
|
150 g
Æggehvide
|
|
|---|---|
|
300 g
Sukker
|
Servering
|
2
Appelsiner
|
|
|---|---|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
Sådan gør du
Passionscreme
Pavlova
Servering
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis ikke du er til passionsfrugt, kan cremen laves med appelsin- og/eller citronsaft.
Næringsindhold
Energiindhold:
15521 kJ / 3710 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 14,6 g |
| Protein: | 32,8 g |
| Fedt: | 181,4 g |
| Kulhydrat: | 485,4 g |