Mojo rojo
25 min
•
Arbejdstid: 10 min
•

Her får du opskriften på den smagfulde mojo rojo dip, som er lavet med grillede peberfrugter og tilsmagt med varme krydderier. Server med brød til tapas-bordet eller brug den som dip til grøntsagsstave.
Ny
Ingredienser
2
Røde peberfrugter (ca. 200 g)
|
|
---|---|
50 g
Solsikkekerner eller daggammelt brød
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
2 spsk
Æbleeddike
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
1
Grovhakket frisk chili
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Røget paprika
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Server mojo rojo med fx ristet brød og oliven.
Næringsindhold
Energiindhold:
2554 kJ / 610 kcal
Energifordeling
Energi | |
---|---|
Fiber: | 10,2 g |
Protein: | 14,3 g |
Fedt: | 55,6 g |
Kulhydrat: | 14,9 g |
