Mørbradbøffer med salattopping
30 min
•

Små spæde salater, grønne asparges, æble og koriander med det salte tvist fra salatosten........tilsammen en skøn salat til de stegte mørbradbøffer og kartoflerne.
Ingredienser
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Salattopping
2
Røde æbler i små tern, fx elstar (ca. 250 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
250 g
Dampede grønne asparges i korte stykker
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
1 kg
Skrubbede kartofler - koges
|
---|
Sådan gør du
Salattopping
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,5 g |
Protein: | 6,7 g |
Fedt: | 3,3 g |
Kulhydrat: | 8,4 g |
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
